tuinontwerp nieuwbouwtuin stad Maassluis

NIEUWBOUW STADSTUIN

“Wij gaan verhuizen naar een nieuwbouw woning, met een kleine stadstuin en natuurlijk willen we daar zoveel mogelijk uit halen maar het ontwerp talent is ons niet gegeven ;) Daarom zijn wij benieuwd naar jouw mogelijkheden..” zo kwam de vraag van de klant. En mogelijkheden waren er volop voor deze stadstuin!

Persoonlijk traject

Iedere tuin is uniek en heeft zijn specifieke kenmerken. Er Zit Meer In Je Tuin begint altijd met een kennismaking en inventarisatie bij je thuis. Dat is de basis voor een persoonlijk en uniek tuinontwerp.

De klant staat centraal

Jouw wensen zijn het uitgangspunt voor het tuinontwerp. Met oog voor detail en originaliteit worden je verwachtingen overtroffen zodat je kunt genieten van jouw ultieme stadstuin.

Moderne groene stadstuin

Met oog voor functionaliteit in combinatie met veel groen en duurzame materialen ontstaat jouw droomtuin.

Sfeerbeeld Hollandse sfeer

Op een natuurlijke wijze wordt je de tuin ingezogen, van breed naar smal dwars door de weelderige groene beplanting. Een sfeer van de oud-hollandse weiden met een beeld van wilgen, kronkelende paden en natuurlijke erfafscheiding. Een moderne strakke linkerzijde die overgaat in een meer natuurlijke rechterzijde.

Sfeerbeeld beplanting

Een groene structuur als basis met planten in blauw/violet/zachtgeel. Het lichte geel biedt een zachte nuance en versterkt daarmee de kleur van het violet/blauw. In het vroege voorjaar staat deze tuin in bloei met een mix van vroege voorjaarsbollen als Crocus en Iris reticulata. Vlak daarna komen de zachtgele narcissen ‘Minnow’, Akelei ‘Yellow Queen’ en Camassia. In de zomer komen daar de Salvia, Geraniums, Phlomis en grote sieruien bij. Dit alles afgewisseld met diverse siergrassen maakt het een wuivende border. In het najaar knalt de kleur er uit met de herfstverkleurig van de meerstammige Amelanchier.

Oude situatie

Een typische nieuwbouwtuin: een oppervlakte van 53m2 inclusief berging. Een blank canvas om een prachtig tuinontwerp voor te maken!

Wat klanten over mij zeggen

Klaar om de stadstuin van je dromen te creëren?

Laten we samenwerken om van jouw stadstuin een unieke, persoonlijke oase te maken waar je het hele jaar door van kunt genieten.

Met een achtergrond van groen en hart voor de dynamiek van de stad, ben ik hier om jouw ideeën te vertalen naar een levendige, groene tuin die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en volledig afgestemd op jouw leven.

Voor meer inspiratie