Er Zit Meer In Je Tuin

Heb jij een nieuwbouwhuis gekocht en geen idee wat je met die kale tuin aan moet? Ben je verhuist naar een bestaande woning met een stadstuin die totaal niet bij je past? Of is je stadstuin nog niet jouw ideale tuin? Dan wil je dat natuurlijk graag veranderen!

Zorgen dat jouw stadstuin je droomtuin wordt. In de ochtend genieten van je kopje koffie, buiten eten met het gezin of lekker relaxen in het zonnetje. Dat zou toch geweldig zijn?

Daar kan ik je bij helpen door het maken van een tuinontwerp dat volledig aansluit op jouw wensen, de mogelijkheden van je tuin en je budget!

tuinontwerp Amsterdam Haarlem Utrecht stadstuin kleine tuin Er Zit Meer In Je Tuin

Ik ben Ingrid de Rooij en opgegroeid op een boerderij met veel ruimte en groen om mij heen. Altijd was ik buiten: spelend of bezig met bloemen in mijn eigen tuintje. Als jongvolwassene heb ik de stad opgezocht, de diversiteit van de stad is waar ik zo van hou. In mijn eigen tuin ben ik altijd bezig met nieuwe plantcombinaties; wat werkt en wat niet? Heerlijk vind ik dat!

Tuinontwerper

tuinontwerper stadstuin kleine tuin Amsterdam

Na mijn studie Tuinarchitectuur heb ik mijn bedrijf Er Zit Meer In Je Tuin opgericht vanuit mijn behoefte om als tuinontwerper te werken in de regio Amsterdam, Haarlem, Utrecht en steden daar omheen. Graag zie ik onze stadstuinen een stukje groener, met meer vlinders en vogels in de tuin. Echt, het kan anders: Er Zit Meer In Je Tuin!

Benieuwd wat ik kan betekenen voor jouw tuin? Kijk voor de contactmogelijkheden op de pagina ‘Contact‘ of vul onderstaande formulier in.