Tuinontwerp nieuwbouwhuis

Duurzame stadstuin 43m2 nieuwbouwhuis Utrecht
Moderne stadstuin 42m2 nieuwbouwhuis Utrecht
Stadstuin 36m2 nieuwbouwhuis Amsterdam

Ontwerp stadstuin nieuwbouwhuis

Bij het kopen van een nieuwbouwhuis komt een hoop kijken. Al voor de bouw begint dien je een enorme hoeveelheid keuzes te maken over materialen, sfeer en indeling. Ik kan me heel goed voorstellen dat je er daarna wel even klaar mee bent.

En dan? Dan zit je na de oplevering van je prachtige nieuwbouwhuis naar een kale tuin te kijken. Dat is natuurlijk niet wat je wilt. Met mijn ervaring als tuinontwerper kan ik jou helpen met een tuinontwerp om jouw huis en tuin één geheel te laten zijn. Een tuinontwerp is veel meer dan een tekening. Een goed tuinontwerp is de basis voor een heerlijke plek buiten. Als tuinontwerper van stadstuinen, maak ik van een oppervlakte van veelal niet meer dan 50m2 een complete tuin. Het zijn tuinontwerpen die verrassend compleet zijn en met veel gevoel voor details ontworpen. Dat is wat ik jou ook gun: een tuin passend bij je nieuwbouwhuis die volledig aan jouw wensen voldoet!

Mediterrane stadstuin 36m2 nieuwbouwhuis Amsterdam
Jungle stadstuin 45m2 nieuwbouwhuis Amsterdam
Stadstuin 38m2 nieuwbouwhuis Amsterdam

De grootte van een tuin is voor Er Zit Meer In Je Tuin niet van belang. Een tuin bij een nieuwbouwhuis in de stad is nu eenmaal niet zo groot. Daarom is een goed tuinontwerp zo belangrijk. In de tuinontwerpen die ik maak, weet ik met oog voor detail een heel ruimtelijk resultaat te bereiken. Vooral door het beperken van de hoeveelheid materialen, dat brengt rust in een kleine tuin. Vaak is het gebruik van een drietal verschillende materialen voldoende om een speelse, interessante tuin te ontwerpen en de eenheid te bewaren. Daarmee wordt mijn tuinontwerp voor jou de ultieme stadstuin!

Duurzaam tuinontwerp nieuwbouwhuis

Naast oog hebben voor detail, vind ik het belangrijk om een tuinontwerp duurzaam te laten zijn. Zeker in deze tijden waar een nieuwbouwhuis vaak duurzaam gebouwd wordt. Daarbij hoort dan ook een tuinontwerp waarbij is nagedacht over de gebruikte materialen. Hergebruik daar waar mogelijk, geen tropisch hardhout te gebruiken en bij voorkeur materiaal dat van dichtbij komt. In een duurzaam tuinontwerp wordt gekozen voor planten die tegen langere periodes van droogte kunnen. En ook voor planten die een hevige regenbui kunnen weerstaan. Beplanting die goed tot zijn recht komt in een kleine stadstuin, zowel in de zomer als in de winter. Ook kijk ik naar de nabije omgeving. Is er bijvoorbeeld slagschaduw van gebouwen in de stadstuin? Allemaal zaken om rekening mee te houden, zodat jouw tuin een fantastische stadstuin wordt.

Nieuwbouwhuis tuinontwerp

Heb je een nieuwbouwhuis en wil je mij inschakelen voor een tuinontwerp? Dan is het goed om te weten dat ik met name tuinontwerpen maak voor stadstuinen in de regio Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Maar ook voor een tuinontwerp voor een nieuwbouwhuis in andere steden kun je zeker contact opnemen!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens mijn andere tuinontwerpen of neem contact op voor een gesprek over jouw droomtuin bij je nieuwbouwhuis.