Tuinontwerp Utrecht

Moderne stadstuin nieuwbouwhuis 42m2 Utrecht
Minimalistische stadstuin nieuwbouwhuis 43m2 Utrecht
Duurzame stadstuin nieuwbouwhuis 43m2 Utrecht
Parkachtige stadstuin 69m2 Utrecht
Patiotuin 16m2 Utrecht
Realisatie moderne stadstuin nieuwbouwhuis 42m2 Utrecht

Tuinontwerp voor stadstuin Utrecht

De grootte van een tuin is voor Er Zit Meer In Je Tuin niet van belang. Zeker niet in Utrecht, waar een stadstuin nu eenmaal niet zo groot is. Er Zit Meer In Je Tuin is een tuinontwerper in Amsterdam die zich richt op stadstuinen in de regio Amsterdam en Utrecht. Ik hou van het ontwerpen van stadstuinen en vindt een tuinontwerp voor een stadstuin een heerlijke uitdaging! Zowel een tuinontwerp voor een oude, al lang bestaande stadstuin als van stadstuinen voor een nieuwbouwhuis. Als tuinontwerper van stadstuinen in Utrecht, maak ik van een oppervlakte van veelal niet meer dan 50m2 een complete tuin. Het zijn tuinontwerpen die verrassend compleet zijn en met veel gevoel voor details ontworpen zijn. Dat is wat ik jou ook gun: een stadstuin die volledig aan jouw wensen voldoet!

Ook als de stadstuin klein is zoals de meeste tuinen in Utrecht, weet ik met mijn tuinontwerp een heel ruimtelijk resultaat te bereiken. Vooral door het beperken van de hoeveelheid materialen, dat brengt rust in een stadstuin. Vaak is het gebruik van een drietal verschillende materialen voldoende om een speelse, interessante tuin te ontwerpen en de eenheid te bewaren. Daarmee wordt mijn tuinontwerp voor jou de ultieme stadstuin!

Duurzaam tuinontwerp Utrecht

Naast oog hebben voor detail, vind ik het belangrijk om een tuinontwerp duurzaam te laten zijn. Een tuinontwerp waarbij is nagedacht over de gebruikte materialen. Hergebruik daar waar mogelijk, geen tropisch hardhout te gebruiken en bij voorkeur materiaal dat van dichtbij komt. In een duurzaam tuinontwerp wordt gekozen voor planten die tegen langere periodes van droogte kunnen. En ook voor planten die een hevige regenbui kunnen weerstaan. Beplanting die goed tot zijn recht komt in een kleine stadstuin, zowel in de zomer als in de winter. Ook kijk ik naar de nabije omgeving. Staan er grote bomen in de buurtuinen? Is er slagschaduw van gebouwen in de stadstuin? Allemaal zaken om rekening mee te houden, zodat jouw tuin een fantastische stadstuin wordt. Een duurzaam tuinontwerp in Utrecht om die prachtige Domstad een beetje groener te maken!

Tuinontwerp Utrecht

Wil je mij inschakelen als tuinontwerper voor een duurzame stadstuin? Dan is het goed om te weten dat ik tuinontwerpen maak voor stadstuinen in heel Noord-Holland en Utrecht, zoals Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Maar ook voor een tuinontwerp voor een stadstuin in andere steden bent u bij mij aan het juiste adres!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens mijn andere tuinontwerpen of neem contact op voor een gesprek over jouw ideale stadstuin.