Werkwijze

Inventarisatiegesprek

Ben jij er klaar voor om van jouw stadstuin jouw droomtuin te maken? Dan kom ik graag kennismaken in jouw stadstuin. Om elkaar te ontmoeten en te ontdekken of we een klik hebben, en om de tuin te inventariseren. In dit gesprek gaan we het hebben over jouw wensen en eisen wat voor mij het uitgangspunt is voor het conceptontwerp. Van tevoren stuur ik je een vragenlijst toe, zodat ik het gesprek goed kan voorbereiden.
tuinontwerper nieuwbouw stadstuin kleine tuin Amsterdam, Utrecht, Haarlem
tuinontwerper nieuwbouw stadstuin kleine tuin Amsterdam, Utrecht, Haarlem

Conceptontwerp

Hierbij presenteer ik een conceptontwerp dat gebaseerd is op alle informatie uit het inventarisatiegesprek. Dit concept tuinontwerp is op schaal met sfeerbeelden, materiaalsuggesties en 3D-impressies. Het conceptontwerp bespreken we online dan wel op locatie, afhankelijk van de afstand. Deze bespreken we en stuur ik je digitaal toe. Daarmee heb je de tijd om er thuis op je gemak naar te kijken en mij daarna van feedback te voorzien.

Definitief tuinontwerp

Alles wat we besproken hebben verwerk ik tot een definitief tuinontwerp. Dit is een ontwerptekening op schaal inclusief materialenlijst, verlichtingsplan, technische tekeningen en beplantingsplan. Het beplantingsplan bestaat uit een beplantingslijst met alle namen, hoeveelheden, waar te planten, etc. Uiteraard krijg je hier ook een onderhoudsplan bij, zodat jij precies weet wanneer je wat moet doen.

tuinontwerp laten maken nieuwbouw stadstuin kleine tuin Amsterdam Utrecht Haarlem

“Ik zorg dat jouw stadstuin, je droomtuin wordt”

Persoonlijk traject

Iedere tuin is uniek en heeft zijn specifieke kenmerken. Er Zit Meer In Je Tuin begint altijd met een kennismaking en inventarisatie bij je thuis. Dat is de basis voor een persoonlijk en uniek tuinontwerp.

De klant staat centraal

Jouw wensen zijn het uitgangspunt voor het tuinontwerp. Met oog voor detail en originaliteit worden je verwachtingen overtroffen zodat je kunt genieten van jouw ultieme stadstuin.

Moderne groene stadstuin

Met oog voor functionaliteit in combinatie met veel groen en duurzame materialen ontstaat jouw droomtuin.

Tarieven

De prijs van een tuinontwerp is onder meer afhankelijk van de grootte van jouw stadstuin. De uiteindelijke offerte is afhankelijk van de complexiteit van de opdracht.

Met het tuinontwerp kun je zelf een hovenier zoeken om de tuin voor je aan te leggen. Mocht je willen dan kan ik je ook in contact brengen met een hovenier. In de regio Amsterdam/Utrecht werk ik samen met Kokomo Gardens voor de aanleg van mijn ontwerpen.
Je kunt mij ook inschakelen voor begeleiding bij de tuinaanleg. Voor projectbegeleiding reken ik €75,= per uur incl. BTW. Hier wordt een aparte offerte voor gemaakt.


Wanneer je zelf jouw tuin wilt beplanten dan kan ik je daar ook bij helpen. Daarbij verzorg ik de bestelling van de planten om bij jou thuis te laten bezorgen. Hier wordt een aparte offerte voor gemaakt.

Tuinoppervlaktot 50m2tot 100m2
Inventarisatie en tuin opmeten*€91,=€121,=
Tuinontwerp inclusief beplantingsplan€1.500,=€1.950,=

Bovenstaande prijzen zijn incl. 21% BTW en zijn ter indicatie. Binnen een straal van 25km vanaf postcode 1097 (Amsterdam Oost) reken ik geen reiskosten. Daarbuiten breng ik €0,23 per kilometer in rekening.

*deze kosten komen te vervallen als het tuinontwerp wordt afgenomen. Dit bedrag is excl. reiskosten.

Klaar om de stadstuin van je dromen te creëren?

Laten we samenwerken om van jouw stadstuin een unieke, persoonlijke oase te maken waar je het hele jaar door van kunt genieten.

Met een achtergrond van groen en hart voor de dynamiek van de stad, ben ik hier om jouw ideeën te vertalen naar een levendige, groene tuin die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en volledig afgestemd op jouw leven.

Voor meer inspiratie