Iedere dag genieten van je stadstuin

Heb jij een nieuwbouwhuis gekocht en geen idee wat je met die kale vlakte aan moet? Ben je verhuist naar een bestaande woning met een stadstuin die totaal niet bij je past? Of is je stadstuin nog niet jouw ideale tuin? Dan wil je dat natuurlijk graag veranderen!

tuinontwerper Amsterdam stadstuin

Iedere dag genieten van je stadstuin

Van je stadstuin je ultieme droomtuin maken, dat wil jij toch ook?

Die heerlijke buitenruimte waar je in de ochtend kunt genieten van een kop koffie. Daar waar je lekker buiten eet met het gezin of met vrienden. Die plek waar je op je vrije zaterdag even lekker relaxt in het zonnetje. En dat met groen om je heen. Een stadstuin waar je ook op hete zomerdagen heerlijk kunt genieten. Dat zou toch geweldig zijn?

Persoonlijk traject

Iedere tuin is uniek en heeft zijn specifieke kenmerken. Er Zit Meer In Je Tuin begint altijd met een kennismaking en inventarisatie bij je thuis. Dat is de basis voor een persoonlijk en uniek tuinontwerp.

De klant staat centraal

Jouw wensen zijn het uitgangspunt voor het tuinontwerp. Met oog voor detail en originaliteit worden je verwachtingen overtroffen zodat je kunt genieten van jouw ultieme stadstuin.

Moderne groene stadstuin

Met oog voor functionaliteit in combinatie met veel groen en duurzame materialen ontstaat jouw droomtuin.

Mijn aanbod

Jaarrond genieten van je tuin

Dat is mijn doel. Van jouw stadstuin jouw droomtuin maken. Want daar geniet je het hele jaar door van. Door gebruik te maken van creatieve oplossingen haal ik het beste uit elke vierkante meter tuin. Daarmee wordt jouw stadstuin ècht jouw eigen unieke tuin waar je het jaarrond van kunt genieten!
tuinontwerp nieuwbouw Utrecht stadstuin
tuinontwerper nieuwbouw stadstuin kleine tuin Amsterdam, Utrecht, Haarlem

Inventieve en moderne oplossingen

Bij ieder tuinontwerp is het mijn doel om jouw wensen te vertalen naar de ruimte van de tuin. Ik bedenk inventieve en moderne oplossingen om jouw stadstuin optimaal te benutten. Stel je een intiem terras voor, weelderig groen dat zo geplaatst is om de privacy te vergroten, en smaakvolle accenten die van jouw tuin een ultieme stadstuin maken. Het zijn de details die het verschil maken.

Balans tussen vorm en functie

Elk element dient een doel, of het nu gaat om het creëren van een gezellige zithoek, het integreren van eetbare planten of het optimaliseren van de plek van het zonneterras. Van de perfecte plek voor je ochtendkoffie tot een strategische indeling die het zonlicht maximaliseert: ik geloof in de perfecte balans tussen vorm en functie. 

Selectie van mijn werk

"Ik geloof in de perfecte balans tussen vorm en functie van een tuin"

Wat klanten over mij zeggen

Er zit meer in je stadstuin ingrid

Dit ben ik: Ingrid!

Opgegroeid op een boerderij in Noord-Holland met veel ruimte en groen om mij heen. Als jongvolwassene heb ik de stad opgezocht, juist de diversiteit van de stad is waar ik zo van hou. Daar voel ik mij als een vis in het water! En heel graag zie ik onze stadstuinen een stukje groener. Er is zo veel mogelijk, óók in een kleine tuin. In mijn droom zijn alle stadstuinen groen. Het is die heerlijke plek waar je van vroeg tot laat wilt blijven. De ideale plek waar je lekker zit en je geen behoefte voelt om de stad uit te gaan en de natuur op te zoeken. De natuur is om je heen. Echt, het kan anders: Er Zit Meer In Je Tuin!

Klaar om de stadstuin van je dromen te creëren?

Laten we samenwerken om van jouw stadstuin een unieke, persoonlijke oase te maken waar je het hele jaar door van kunt genieten.

Met een achtergrond van groen en hart voor de dynamiek van de stad, ben ik hier om jouw ideeën te vertalen naar een levendige, groene tuin die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en volledig afgestemd op jouw leven.

Voor meer inspiratie