tuinontwerper biodiversiteit stadstuin

Tuinontwerp Amsterdam

Grootte van een tuin is voor Er Zit Meer In Je Tuin niet van belang, zeker niet in Amsterdam, waar een stadstuin nu eenmaal niet zo groot is. Er Zit Meer In Je Tuin is een tuinontwerper in Amsterdam en ik hou van het ontwerpen van stadstuinen. Als tuinontwerper van stadstuinen maak ik van een oppervlakte van veelal niet meer dan 50m2 een complete tuin. Het zijn tuinontwerpen die verrassend compleet zijn en met veel gevoel voor details ontworpen. Dat is wat ik jou ook gun: een stadstuin die volledig aan jouw wensen voldoet!

Ook als de stadstuin een klein oppervlak is, weet ik met mijn tuinontwerp een heel ruimtelijk resultaat te bereiken. Vooral door het beperken van de hoeveelheid verschillende materialen. Vaak is het gebruik van een drietal verschillende materialen voldoende om een speelse, interessante tuin te ontwerpen en de eenheid te bewaren. Daarmee wordt mijn tuinontwerp voor jou de ultieme stadstuin!

Compacte creaties: een nieuwe kijk op stadstuinen

Persoonlijk traject

Iedere tuin is uniek en heeft zijn specifieke kenmerken. Er Zit Meer In Je Tuin begint altijd met een kennismaking en inventarisatie bij je thuis. Dat is de basis voor een persoonlijk en uniek tuinontwerp.

De klant staat centraal

Jouw wensen zijn het uitgangspunt voor het tuinontwerp. Met oog voor detail en originaliteit worden je verwachtingen overtroffen zodat je kunt genieten van jouw ultieme stadstuin.

Moderne groene stadstuin

Met oog voor functionaliteit in combinatie met veel groen en duurzame materialen ontstaat jouw droomtuin.

Duurzaam tuinontwerp Amsterdam

Naast oog hebben voor detail, vind ik het belangrijk om een tuinontwerp duurzaam te laten zijn. Een tuinontwerp waarbij is nagedacht over de gebruikte materialen. Hergebruik van materialen daar waar mogelijk, geen tropisch hardhout te gebruiken en bij voorkeur materiaal gebruiken dat van dichtbij komt. In een duurzaam tuinontwerp wordt gekozen voor planten die tegen langere periodes van droogte kunnen. En ook voor planten die een hevige regenbui kunnen weerstaan. Rekening houdend met grote bomen in de buurtuinen of slagschaduw van gebouwen. Beplanting die goed tot zijn recht komt in een kleine stadstuin. Een duurzaam tuinontwerp in Amsterdam om onze mooie hoofdstad een beetje groener te maken!

Tuinontwerper Amsterdam

Wil je mij inschakelen als tuinontwerper voor een duurzame stadstuin? Dan is het goed om te weten dat ik tuinontwerpen maak voor stadstuinen in heel Noord-Holland en Utrecht, zoals Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Maar ook voor een tuinontwerp voor een stadstuin in andere steden bent u bij mij aan het juiste adres!


Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens mijn werkwijze of neem contact op voor een gesprek over jouw ideale stadstuin ontwerp.

Klaar om de stadstuin van je dromen te creëren?

Laten we samenwerken om van jouw stadstuin een unieke, persoonlijke oase te maken waar je het hele jaar door van kunt genieten.

Met een achtergrond van groen en hart voor de dynamiek van de stad, ben ik hier om jouw ideeën te vertalen naar een levendige, groene tuin die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en volledig afgestemd op jouw leven.

Voor meer inspiratie